Saturday, July 30, 2011

Yours Sincerely, Adam Khalis


Kata Adam Khalis:
Hidup ini tak boleh berdasarkan ‘saya-suka-awak’ dan ‘awak-suka-saya’… and we live happily ever after – aman bahagia untuk selamanya. Tak semudah itu, Kaseh. Hidup ini ada duri dan ranjau.

Kata Kaseh:
Bagaimana kita berbeza macam langit dengan bumi; Kaseh tak kisah. Kaseh sanggup buang apa sahaja demi Adam; termasuklah tidak mewarisi harta benda daddy. Kaseh sanggup hidup macam orang biasa. Percayalah, Kaseh bersedia memberi semuanya, kerana sekali dalam hidup Kaseh, apa yang Kaseh ‘tahu’ apa yang Kaseh ‘mahu’ hanyalah Adam Khalis!

Kata Orang:
… opposite attracts. Bad girls go for good guys. True much? Tapi…sejauh manakah kebenaran teori ini? Boleh ke Adam – stok budak masjid, bertahan dengan Kaseh – playgirl of the century? Well, we’ll see, we’ll see! :) … opps, dan jangan lupa Adam bakal menjadi kekasih yang ke-34 Nur Kaseh Kaisara! ):

Untuk baca previu the first few chapters, bolehlah visit www.jemariseni.com yeah? (:

9 comments:

  1. tahniah!!!!!!!!!!!!! x sbr nk beli n bca.. ;)

    ReplyDelete
  2. keluar Ogos kan??

    simpan duit. nnti nak beli!!

    hahaha:DD

    congrats Nir! :)

    ReplyDelete
  3. woot woot ! tk sabar nk baca dlm bentuk buku pulak :DD

    ReplyDelete
  4. Ayana, tunggu je duit raya nanti boleh beli. Ehehe :D

    Eleh, tak sabar pun kena sabarkan diri jugak. Unless ada orang yang berhati mulia nak postkan teruuuus nun jauh ke London sana :P

    ReplyDelete
  5. klw pt spore,bpe harge buku ni???
    cmne nk bli buku nie???:D

    ReplyDelete
  6. Saya tak pasti, should be less than SGD20. Buku boleh dibeli di Geylang Serai (tepi tangga joo chiat complex hahaha jkjk). 2nd Floor Joo Chiat, but saya tak sure exactly where (:

    ReplyDelete
  7. ok... ty...! alf mabrukkk anw...:D

    ReplyDelete
  8. Afwan. Wa Syukran Jazilan! Hehe (:

    ReplyDelete