Sunday, August 07, 2011

Senyum, tak perlu kata apa-apa


Me: Alamak ramainya orang!
Zul: Ha'ah, untung sey bapak Majidah.
Me: Hah? Bapak dia ada kedai kat sini? Jual apa?
Zul: Awak tak tahu? Kan bapak dia jual Ramly Burger.
Me: =.="

Seriously smack forehead moment betul. I trusted him, okay. Betul-betul ingatkan Maj's dad ada gerai kat bazaar. I can be so naive sometimes. Boo lah. Pfft! (Just fyi, Maj's dad's name is Ramli la kan. Get the joke? =.=)

Anyways. Alhamdulillah, today is quite productive. Did five essays non-stop hits in four hours. Kepala macam nak burst, serius. And I'm done with pop tutorial. Woohoo. Selamatlah aku. Okay actually semua tutorial pun dah clear. Alhamdulillah. Tinggal nak prepare stuffs untuk back to back consultations yang akan start next two weeks. I swear next two weeks onwards my schedule is going to be super duper hectic. Tahan je lah, Nir. Tak lama lagi, tak lama lagi. :D

Alright, it's almost eleven thirty already and I'm done with my work. Time to hit the bed. Salam alaik. May Allah bless!

Ps: Tahu tak penting but still, community shield is ours! Nani for the win! Whee! :D

No comments:

Post a Comment