Friday, September 16, 2011

Love letter dari dia ♥

"Sudikah kiranya...mengikat janji bersamaku?"

Sungguh la. Quartet by Saidatul Saffaa makes me cair tahap tak ingat. The letter is longer than this actually, I wanted to type the whole thing out but apparently ada copyright issues karang tak pasal-pasal JS saman pulak. (Padahal actually if I'm not under JS I would have selamba-ly extract the whole thing out and post it here, lol)

I totally fell in love with the letter. If anyone, ever, write such thing for me, I'd probably pengsan. Koma. Pitam. (Pingu, you're good at this. I've ran out of vocab :P) *Perasan je, you're not Misa or Bella, Nir. Bilal takde nak tulis macam tuh for you*

"Will you walk together with me?"

"To where?"
"Jannah.♥"


Terlalu manis overshot gula.
Ps: Kerana sesungguhnya hati kita, Dia yang pegang (:

2 comments:

  1. ayat paling best saya suka....
    perasaan itu Dia yang bagi
    Hati kita,Dia yang pegang.
    sudah khatam 5x setakat ini bagi quartert...
    novel awak, Ikhlas A.K sudah saya khatam 2x...
    akan saya baca lagi...
    saya suka ending novel awak...
    bila next novel?hehe222

    ReplyDelete
  2. Quartet memang best! Hehe.
    Terima kasih, hope it benefits you insya Allah. Next novel ya? Not so soon. Tahun depan kut? Doakan saya! (;

    ReplyDelete