Tuesday, October 25, 2011

Hlovate sebenarnya ialah....

" Pastuh dia gleefully dok sebelah kita makan, senyum2 gumbira, org cari hlovate but its herrrrrr actually."

Epic conversation ever (Y) I was practically laughing macam no tomorrow depan laptop sorang-sorang. Okay pada mereka yang tak tahu, Hlovate is this mysterious author kita tak tahu who in the world she or he is. Only kakyah (Mariah Mustapha our editor) and kaksu (Noor Suraya) knows. So kak Ika Madera came up with this theory that entah-entah kakyah is Hlovate (which is somehow logical eh kakyah :P) and Tun Teja Ratna Benggala's (commonly known as Pingu Toha) reaction was so priceless.


Alright it's like almost two in the morning. Abang is still godeh-godeh-ing my iphone (sort of lol). I'm so sleepy already. Abang can you please be quick? I ngantuk gilaaaaaaaaaa~

10 comments:

  1. betul kew? im a so xbole ckp bnyak~really even sape pun hlovate tue..sy tetap the die hard fan of hlovate..he or she still in my 1st place author and to you also Nirrosette..

    ReplyDelete
  2. ye ke? *pengsan* betul ke? *koma*

    ReplyDelete
  3. Laa penulis2 lain pun tak tahu gak ke who is Hlovate? i thought kitaorang yg reader ni aje tak tahu.

    ReplyDelete
  4. Thanks Paujia Bella! *Lap airmata terharu* Kekeke.

    Anon, join in Pingu kah? :P

    Nurzaty, writers memang tak tahu siapa Hlovate tuh. Dia memang indeed mysterious. Besides kakyah and kaksu, tak ada orang lain yang tahu kut siapa dia yang sebenar :D

    ReplyDelete
  5. Naaa~No need..*your special gift from him* bell pun jeles of you..just do the best i always support u laa..i also terharu kalo u buat novel yang boleh bimbing who girl should be i am waiting for that 2..

    ReplyDelete
  6. Hai..siapa lah HLOVATE ni..ramai dah jatuh cinta dengan karya beliau..-D

    ReplyDelete
  7. alamakkkk nak tahu hlovate ni sapeeeee....pleaseeeee *crying*

    ReplyDelete
  8. Hlovate membuatkan saya terinspirasi untuk menulis. kadangkala teringin juga untuk tahu siapa Hlovate dan ingin belajar ilmu penulisan darinya. hehe :)

    ReplyDelete