Friday, November 04, 2011

Tagged!

Hang on tight dearies, we're almost there. Just a little bit more (;

Anyways. I've been tagged by Mia Kaftiya.
So eleven things about me eh? Here goes~

1. My birthday is on twenty second June. Sila take out your calendar and mark out that date. *Sepak muka sendiri perangai tak malu keke*

2. Started blogging pada tahun 2005 and I got addicted ever since *padahal bukannya ada orang baca pun, I just felt better after typing out what I feel hehehehe*

3. I'm a leftie. Left-handed people are cool. Seriously. Who's with me? :D

4. I'm bespectacled. I wear geek glasses to class most of the time, only get contacts when I feel like dressing up or during special occasions.

5. I don't know how to ride a two wheeled basikal. They say I must practice. I practice, I fall. Practice some more, fall some more. Sudah la. I give up!

6. I love the smell of rain. So fresh. Kalau lah ada perfume bau macam tuh....dah lama dah beli :D

7. I'm a sucker for bling bling watches. But I don't buy the expensive ones la. My watches are all bangsa seploh hengget beli kat Bugis street, pakai tak sampai setengah tahun mati. But the one I'm wearing now is a little bit more ex (tak sampai fifty pun though) and I've been wearing the same watch for almost two years already keke (paling lama okey bertahan dengan jam ni, dah sayang gila. Don't think I'm going to change) Hee.

8. I don't like cats. I don't hate cats la but I can't go near cats. The fur will make me go haaaaa-chooom. Oh yes I'm scared of cats too la. Takut kena cekau. Hahaha.

9. I'm a kpopper. *Finally admit* Cuma tak hardcore la. Heh. I watch the dramas, I listen to the songs but I'm not obsessed okay! (Though I have my own fangirl moments *blush*)

10. I want to go Cameron Highland to see roses, Korea because who knows I can meet T.O.P, Kyuhyun or Jaejoong on the street *sepak muka sendiri tolongah Nir jangan nak berangan* and I want to go Paris because I want to see Eiffel tower teehee!

11. I'm doing this at 1:14am and I'm actually sleepy so forgive me if I crap talk eh.

Soalan MiaKaftiya :-

1. Nyatakan tentang diri kamu dalam 5 perkataan.
I am undefined in five words la. *Cis mengada hahahaha*

2. Kamu rasa kamu cantik/kacak bila...
I feel pretty when I'm happy :D

3. Cinta pertama kamu masa kamu berusia..?
Erk. Cinta pertama eh......how does falling in love feels like, anyway? Heh. *Muka bodoh*

4. Lebih suka membaca atau menonton?
Membaca laaaa. I'm an ulat buku teehee.

5. Namakan satu buku/cerita kegemaran kamu dan kenapa?
Peter and Jane series boleh? One of my first few books. Started reading that series when I was three I think. Sampai sekarang melekat dalam kepala, hehe.

6. Apa yang akan kamu lakukan pada hari perkahwinan seseorang yang kamu pernah suka dulu?
Oh, bunuh dia =.= Of course not lol. Ucapkan tahniah la dan doakan kebahagiaan dia (;

7. Suka budak-budak? Kenapa?
Depends budak tuh cute ke tak hahahaha. Kidding.

8. Suka berangan?
Over imaginative, in fact :P

9. Berapa kerap kamu update blog dalam seminggu?
I used to blog on a daily basis tapi sejak akhir-akhir ni, rarely update sebab sibuk :(

10. Apa benda yang wajib ada dalam beg tangan/poket seluar kamu?
Handphone.

11. Apakah impian yang kamu ingin capai??
My happy ending. Hereafter (:

I'm supposed to like tag eleven people and like create eleven questions yada yada yada. But it's almost two in the morning and I'm like falling asleep in front of my netbook already. I'll do it next time yeah. Toodles for now, goodnight! Salam~

2 comments:

  1. thanks nir sbb sudi jawab soalan2 tuh, hehe

    at last, ada jugak org yg rasa bau hujan tu sgt..sgt.. menyenangkan. I do feel the same. Bau hujan boleh bg inspirasi bila kite nak menulis u know!. hehe.

    try it!

    ReplyDelete
  2. Heheheh I will try it after my exams! Teeheee. Thanks for the tag by the way! :D

    ReplyDelete