Friday, November 02, 2012

Ada apa pada rindu?



Sepertinya sudah terlalu lama aku tidak menulis blog. Ah, rindu benar. Terlalu rindu rasanya.

SRRRRRRRRRRREEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTT.

Oh cut the melodrama! Hahahaha. Salam semua, pembaca setia blog Nirrosette walaupun dah sekian lama Nir tak update. Mohon maaf andai buat sesiapa tertunggu-tunggu.

For the past few months my schedule had been really really hectic. Baru sekarang dapat bernafas sikit, walaupun sebenarnya jadual masih agak penuh tapi sekurang-kurangnya tak ada yang clash so boleh take one step at a time (:

Must be wondering what I've been up to these days? Hehehehe. If you think I'm busy writing I'm sorry to disappoint :( Sesungguhnya memang tak ada masa nak menulis manuskrip, walaupun rangka dah ada. Tapi jangan risau ya. Once I end my exams on 23rd November, I'll definitely work on my manuscript! I'm excited about it actually hahaha.

Oh ya untuk mereka yang rindukan tulisan Nirrosette (ceh ayat bajet betul hahaha), boleh baca cerita Bos Saya Yang Kerek di www.awesomecerpan.blogspot.com

Bos Saya Yang Kerek (BSYK) merupakan satu projek cerpan berantai bersama empat lagi penulis: Ahmd Ibrhm, Qwerty, Lila Vee dan Syasyaja (Bulanhijau). Kalau nak tahu macammana kita sabo each other, bagi smash sekejam-kejamnya supaya penulis seterusnya buntu taktau nak sambung macammana, silalah baca BSYK. 25 parts, sudah pun tamat! Hehe.

We're working on our next project, cerpan bertajuk Forbidden Love. Masih lagi ongoing. Baru entry kedua. Do pay The Awesome a visit and send some love. We'll be waiting for your comments!

That's all for now I guess. Entry panjang berjela malas pulak awak-awak semua nak baca kan. Hahaha. Thank you so much readers. More updates soon, I promise!

XOXO
Nir

No comments:

Post a Comment