Thursday, May 09, 2013

Post KLIBF '13

Of the things I did:


Camwhore. Borong buku at JS and JS Adiwarna. Kejar kaksu and abang Imaen nak tandatangan. Kejar Pingu Toha. Kejar Moon, Faziela & Amany (tapi tak bergambar sighs).Camwhore lagi dengan kak Bib, kak Kama & kak Siti. Bergwiyomi dengan kak Iman Xara & kak Afiqah. Lepak dan borak-borak dengan kak Syud & kak Naz (sambil duduk atas troli dekat stor).

Jumpa Farah Nadia, ex-classmate zaman kat Maarif. Catch up. Talk about school, life & love (topik penting sejak dah meningkat umur masuk 20 sen ni). Jumpa geng The Awesome (walau tanpa Ahmd Ibrhm yang sedang gigih belajar untuk SPM. Oow yes. More on them in the next post!) Sempat jumpa kak Suri Ryana, penulis KN yang sungguh friendly gila (and super pretty too!) Terpesona sekejap. Keke.

Kemendakan yang melampau memaksa diri ini untuk ringan tangan tolong bungkus buku di tengah-tengah dunia, tolong redah lautan manusia untuk ambik buku dari carpark to restock dan sebagainya. Haha. Sampai ada sorang adik ni tegur, "Laa...akak ni penulis ghupenye. Ingatkan part time kerja tolong bungkus buku." Hahahahahahahahaha.


Di antara tandatangan penulis yang berjaya ku kejar (padahal bukannya kejar pun, diorang ada je lepak kat booth hahahahahaha). Doesnt mean I'm a writer I no longer fangirl when I chase after other writers hahaha.


Books I brought back. Tak banyak mana pun :( Tak sempat jalan-jalan. 2 hari tak cukup okey. Hais. Sedih sesangat!

Trimas ye sesiapa yang datang jumpa Nir! Hehe. Appreciate it lots! Maaf sangat kalau tak terlayan. Really sorry for those yang datang booth but didnt manage to see me (prolly cause I went lunch, toilet or pray) :( Deep down you know I love you kan kan kan ;)

Insya Allah ada rezeki kit dapat jumpa k!

Dan untuk mereka yang bertanya, "Nir buku baru bila keluar?" THIRD BABY COMING OUT SOON K. Not real soon.....but soon. Hahaha. Nanti Nir update :)

xoxo
N

No comments:

Post a Comment