Friday, June 07, 2013

Seminggu yang terindah (konon)

I went to Bangi again last week, because I can. Haha. It's holidays la. Suka hati tittew le nak gi manew :P Kiddin. Went there for Pesta Buku Selangor, but of course, there's always time to lepak, tak gitue?


And of course a trip to Bangi isn't complete if I don't meet The Awesome 5. And an outing with The Awesome 5 tak sah kalau kita tak sesat dan tak ditimpa musibah. This time round Cik Ika followed us. Dia GPS bergerak so yeah, kita tak sesat. Alhamdulillah. Tapi....


 Kita disaman sebab parking tak bayar. Maka cik Bulanhijau dengan gigih heret kita berempat yang lain ke MBPJ untuk bayar saman. -.-


But anyways, kita tetap dapat makan, seperti biasa, outing The Awesome tak lengkap kalau kita tak makan. We went to Fat Spoon, woots!


 Lepas tu kita pi Ikea Damansara untuk makan lagi. Kehkeh. Yeay!

 On other days, kakyah brought me and Lila to The Little White Cafe. Saya jatuh cinta golek-golek dengan cafe ni. Good food, good ambience and ultimately good service! :D


We also managed to naik cruise at Putrajaya! Awesome la wey.


And sempat bersesi fotografi kekekekeke.


Sempat juga ke Batu Feringgi, nun jauh di Pulau Pinang!


And pi Bukit Bendera yang sangat cooling, refreshing and....cantik la! It's packed though but aside from that, I love this place hehe :D

Toodles for now. Enjoy the photos!

xoxo
N

2 comments:

  1. Sajaaaaaa buat kita rinduuuu kat dia :(

    ReplyDelete
  2. awwwwh nirro~ ;)
    upload those pic in fb plssss. heheheee ;p

    ReplyDelete