Saturday, May 10, 2014

What's going on in that beautiful mind


Esok nak fly pi Melbourne. Satu apa pun belum pack. Duit pun tak tukaq lagi. Malaih na. Gahhhhhh.

Satu badan aching sebab setelah sekian lama tak main netball tetiba semalam main netball friendly sampai tiga match. Dah lah tak warm up, memang cari nahas.

Exam dah habis. Tipu la kalau cakap I put in 200% effort. I did okay. Just okay. Dunno the results though but memang tak patut la expect straight As. Dapat straight Bs pun ok kot? May Allah ease.

What else? Oh yes. PBAKL. T'was okay. Dapat jumpa korang korang yang best. Tapi yang tak best I was really exhausted. Sungguh-sungguh tak larat. Nak senyum pun macam terseksa jiwa dan raga. Ahad pagi before duty signing pulak boleh ter-demam dan ter-sakit tekak. Memang mood takdak la minggu tu :( Sorry sangat. Tapi thank you everyone yang sudi datang singgah dan beli my books. Appreciate it lots okay! Sayang awak semua many-many!

HTHT. Awesome 5. Dari strangers to kawan cyber to roomies to tahap sisters by blood dah. Rindu. Sungguh. Sayang Lila Vee, Bulanhijau, Cik Qwery dan Kakdi to the moon and the stars and the universe and back. Thank you for backing me up when I was twenty feet down :)

Oh yes. I found a new crush. Four from Divergent. "I don't want to be just one thing. I can't be. I want to be brave, and I want to be selfless, intelligent, and honest and kind. Well, I'm still working on kind." ALAHAI KENAPA AWAK HOT SWEET HANDSOME SANGAT SAYA CAIR.

On a totally unrelated note, can Inche Tunang and I just get married already?

Kthanksbye.

xoxo,
N

No comments:

Post a Comment