Monday, August 04, 2014

Current addiction


In all honesty, I don't really watch dramas. Heck, I haven't been watching dramas for so so so so long. I don't have the patience to keep up with the suspense hahah. Neither do I have the luxury of time to marathon tengok drama. But recently I got stuck watching this.

"Awak siapa?"
"Saya siapa? Awak ni skizo ke apa?"

"Awak ni kenapa suka sakitkan hati orang?"

"Biarlah, saya sakitkan hati orang bukan hati awak."

Ah sudah. I just can't. Zill kenapa awak hot sangat tak pasal-pasal saya cair macam paddle pop under the hot sun. 

Alahaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

xoxo,
N

2 comments:

  1. nirrr....seronok gila kut tgk cerita ni... hahaha, i pun melting dengan faez... tapi kan, kalau dalam drama macam lain sikit dengan novel...tapi, tak kesah la...sebab faez la i terhegeh-hegeh pi cari novel ni kat kedai. dah habis baca pun novel ni tapi tetatp duk tungu depan tv sebab nak tengok faez ngan armel... hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. I takde bukuuuuuuuuuuu hahahahaha. Faez sweet sangat I boleh mati overdose gula haha. Geram je tgk armelllllllllllllll. Kalau tamau Faez bak sini la kita semua nak! ^^ Kekeke

      Delete