Tuesday, November 25, 2014

Take A Risk


Semester ni saya banyak buat kerja gila. Buat slides dalam bas 179 padahal lagi 1 jam nak present. Buat esei dalam MRT padahal hari tu jugak submission.  Bertekak dengan lecturer sebab saya degil level infinity. Tidur kat Study Room sebab mata macam dah koyak. Tak buat slides langsung for last presentation, main redah je cakap, konon style padahal sumpah dah tak larat. Pergi JB masa study break step macam sem dabes.

And langsung tak selak readings worth of 108 pages yang masuk exam pagi tadi yet managed to buih my way through.

CHAMPION, OKAY?

Totally living up to my rebellious semester ever.

My lovely course mates taught me how to live life dangerously. I think it has been a crazy journey. But I kinda love the adrenaline rush. Or at least, that's what I think.

Dapat straight As or not, tu belakang kira. To be honest I'm the kind of girl who's contented with 'asalkan pass' hahah. Not because I'm a lazy ass with a peanut brain but because good grade isn't what I aim for. It's the learning process okay? Ceh macam paham (but really, I'm serious) Saya suka belajar tapi part assessment je tu yang payah sikit. I'll be very happy if I get straight Bs already. As tu bonus. Amin amin amin.

Anyways.
Here's to more rebel sems ahead! #ohtakeh

HAPPY HOLIDAY PEOPUR!

xoxo,
N

No comments:

Post a Comment